Diensten

Onze diensten

Wij leveren graag maatwerk. Tenslotte is iedere klant anders. Bekijk hier wat we u kunnen bieden. Heb t u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, we horen graag van u!

DABOOTVERHUUR.NL

We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt werken. Onze diensten kunnen worden toegespitst op uw doelen, uw bedrijf of uw project. We zijn gespecialiseerd in het 'out of the box' denken! Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw project tot leven te wekken, laat ons team dan een unieke oplossing voor u bedenken.

DA-SHOP.NL

In Nunspeet zit onze shop. De Shop waar u terecht kunt voor drukwerk , reclame en cadeaus om weg te geven. Voor de particulier en zakelijke klant maken wij maatwerk stickers en kunnen wij een zeer breed assortiment artikelen bedrukken. Onze huisstijl en reclame is dan ook in eigen beheer ontworpen en bestickerd ..... Bezoek gerust een onze shop! 

DRIJVENDEAMBACHTSSCHOOL.NL

Wij geloven in wat we doen. Daarom doen wij niets liever dan mensen helpen, elke dag weer. Wilt u weten wat we allemaal aanbieden? Hier vindt u alles dat u moet weten over de zorg 
die wij leveren aan jong en oud in onze sociale ondernemingen.

HETWAALTJEVERHUUR.NL

Al deze sociale ondernemingen zijn voort gekomen uit passie voor het werk met jongeren en ondernemer zijn. Het Waaltje verhuur zorgt voor vele middelen om dit mogelijk te maken en heeft een nauwe betrokkenheid bij het mogelijk maken van alle sociale takken van de Drijvende Ambachtsschool . Ook kunt u boeken bij het waaltje verhuur en is het zo mogelijk om uw dag op eiland de Zegge zo aangenaam mogelijk te maken. Deze onderneming zal loop van het jaar worden verwerkt in de tak van DABOOTVERHUUR.NL .